1000 Devir ile 1200 Devir Arasındaki Fark Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni nesil çamaşır makinelerini alırken birçok konuda ikilemde kalabiliyorsunuz. Özellikle artan birçok özellik nedeniyle “Acaba biraz daha pahalısını alıp şu özellikleride barındıran bir çamaşır makinesi mi alsam?” gibi düşüncelere kapılabiliyorsunuz. Yeni nesil çamaşır makinelerinde daha fazla çamaşırı, daha az sürede, daha az enerji ve su harcayarak, daha fazla kurutma kapasitesine sahip şekilde bulmak mümkün. Çamaşır makinelerinde kalite farkıda yine çamaşırı ne kadar güzel yıkayacağı konusunda önemli etken olabildiği gibi çamaşır makinesinin ne kadar süre çalışmaya devam edebileceği konusunda da önemli etkendir.

Çamaşır Makinesinde Devir Farkları Nedir?

1000 Devir olan bir çamaşır makinası ile 1200 devir olan bir çamaşır makinesi arasında ne gibi bir fark olduğunu merak ediyorsanız hemen bu konuda bilgi verelim. Bir mağazaya girerek çamaşır makinelerine baktığınızda devir hızlarının farklı olduğunu görebilirsiniz. Genellikle aynı markaya ait 1000 devirlik çamaşır makinesi ile 1200 devir çamaşır makinesi arasındaki fark 100-300 TL arasında olabilmektedir. Bu fiyata devir hızı 1200 devir olan çamaşır makinesini tercih etmek konusunda kararsız kalanlar için bu farkın sadece kurutma yani sıkma olayında işe yaradığını belirtebiliriz.

camasir-makinesi-1000-devir-ile-1200-devir-arasindaki-fark-nedir

1000 Devir ile 1200 Devir Arasındaki Fark

Dakikada 1200 devir yaparak yani 1200 kez dönerek çalışan çamaşır makinesi çamaşırlarınızı daha iyi kurutur. Sıkma ayarlarıyla ilgili olan devir farkında dakikada 200 devir daha fazla yapan 1200 devir çamaşır makinesi haliyle daha hızlı bir dönüş sağladığı için daha fazla kurutur. Ancak kurutma olayında her zaman için maksimum 1000 devir iyidir. 1000 devirden sonrası çamaşırlarınızın zamanla yıpranmasına neden olabilir. Özellikle çabuk yıpranmaya müsait olan kıyafetleriniz için bu durum zararlı olabilir. Fakat birde şöyle düşünmek lazım. Çok soğuk kış aylarında çamaşırların kuruması tam bir eziyete dönüşmektedir. Bu durumda ise 1200 devir çamaşır makinesi kıyafetlerinizi o kadar güzel sıkar ve kurutur ki çamaşır makinesinden aldığınız kıyafeti direk giyebilecek şekilde sıkma şansına sahip olabilirsiniz.

Hangi Çamaşır Makinesini Almak Daha Mantıklıdır?

1200 devir çamaşır makinesi aldığınızda aynı zamanda 800 devir ya da 1000 devir çamaşır makinesinide almış gibi oluyorsunuz. Demek istediğim 1200 devir çamaşır makinesi aldığınızda her zaman 1200 devir sıkmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz 1000 devir ya da 800 devirde de kurutabilirsiniz. 1200 devir ile 1000 devir arasındaki tek fark 200 devirlik bir farktır. Buda yaklaşık yüzde kanalbilgi.net 20 daha fazla sıkma hızına sahip demektir. Aradaki fiyat farkı çok fazla ise bu devir için boşuna para ödemeye gerek yoktur. 1000 devirde sıkan çamaşır makineleride oldukça başarılıdır ve 1000 devir en ideal sıkma devridir. Yinede aradaki fark sizi zorlamayacaksa “1200 devir çamaşır makinemi alayım. Almışken özellikli olsun, sonra istersem 1000 devirde istersemde 1200 devirde kullanırım” dersenizde fena bir iş yapmış olmazsınız.

Yazıyı Sosyal Ağda Paylaş

Nokia Lumia İncelemesi - En Ucuz Fiyatlar
Piyasaya yeni sürülen Nokia Lumia yeni bir cep telefonuna sa...
En güzel twitter arka planları
Sosyal medya kullanımı gün geçtikçe artıyor. Öncelikle Faceb...
Araba Ne Zaman Alınır? Hangi Aylarda Ucuzlar
Sıfır ve ikinci el araç alacaklar için en uygun fiyatlı arab...
Ses Sistemi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir
Müzik dinleme, film izleme gibi keyiflerinize keyif katacak ...
Akıllı Üretimde İnovasyon Konusu
Kültür, belirli bir insan topluluğunu adeta birbirine yapışt...
Bilgisayar Kursu Eğitim Programları
Bilgisayar kursları günümüzde hemen her yaştan kişi için iht...
Bilgisayar Eğitimi Almanın Yararları
Bilgisayar eğitimi almak isteyen sayısı her geçen gün artmak...
Globalde Hangi Priz Türleri Kullanılmaktadır?
Yeni bir teknolojik cihaz aldığımızda öncelikle içinden çıka...
Yüksek Kalite Doğa Manzara Fotoğrafları
Kaliteli fotoğrafları ekran koruyucu ya da masaüstü fotoğraf...
LoL Rp Fiyatları
Lol açılımı7 League of Lefends şeklindedir. Dilimizde ise Ef...
Laptop Masaüstü Kaliteli Fotoğraflar
Bilgisayarınızda kullanmak üzere kaliteli fotoğraflar arıyor...
En İyi Masaüstü Fotoğrafları 2016
Kanalbilgi.net olarak bugün yine sizler için en kaliteli, en...
Angry Birds Oyunu İpuçları
Android işletim sisteminin yaygınlaşması ve akıllı telefonla...
Masaüstü için 720p Fotoğraflar
En yeni wallpaper fotoğraflarını sizler için derlediğimiz  f...
Hangi Web Tarayıcısı Daha Hızlı
Bilgisayar, tablet pc yada cep telefonlarından her gün milyo...