İdeal Kaş Ekimi Nasıl Olmalıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Kaşlarınızı beğenmiyor veya biraz daha şekilli olmasını istiyorsanız ideal kaşlar için ne gibi yöntemleri kullanmalı ve ideal kaş şeklinin ne şekilde olması gerektiğini görebilirsiniz. Yüzünüzde ifadelerinizi değiştirebilecek en büyük etken kaşlarınızdır. Gözleri değiştirme şansımız olmadığına göre kaşları değiştirebilirsiniz. Bunun için kaşları gür ve kaıl olanlar bir hayli şanslı durumda! İstekleri şekilde gür kalın kaşlarına şekil verebildikleri gibi kaş doldurma telaşları yok! Bu durum ne yazık ki kaşlarını sürekli olarak boyamak sorunda kalan seyrek kaşlılar için söylemek pek mümkün olmuyor. Ancak seyrek kaşlılar içn son zamanlarda oldukça moda olan kaş ektirme tekniği ile kaş boyama derdine son verilebiliyor! Nasıl mı kaş doldurma hakkında merak ettikleriniz…

UYGUN DONÖR HANGİSİ?

Bugün KanalBilgi.net okurları için seyrek kaşlılar için kaş ekimi hakkında sıklıkla soruna soruların yanıtını bir araya derledik. Kaş ekimi için oldukça önemli olan ekimi gerçekleştirilmesine yardımcı olan uygun donördür. Bu alanda saç derisi kaş ekimi için ideal verici kaynaktır. Kaş ekiminde önemli olan oldukça doğal görünmesidir. Bunu elde edebilmek için, ”tek saç teli içeren saç kökleri alınarak doğal kaş yapısına uygun olarak doğru pozisyonda ve açıyla tek tek ekilir. Kaş tasarımında doğal kıvrım, kaş tellerinin çıkış açısı ve yönünün doğru bir şekilde belirlenmesi çok önemlidir.” Kaşın doğal ve estetik bir görünüme sahip olması için gereklidir. Bu kriterlere uyum sağlanmadığı zaman doğal olmayan bir görünüm oluşur. Ekilen kaşlar kalıcıdır ve uzamaya devam ederi. Bu nedenle uzama sıklığına göre düzenli bakım gerektirir.

EKİM NASIL YAPILIR, SÜREÇ ACILI ACILI MI?

İşlem, lokal anestezi ile hafif oral sedasyon altında, bir günlük prosedür olarak gerçekleştirilir ve 2 ila 4 saat sürer. İşlem sürecinde ağrı ya da acı hissedilmez. İlk 3 ila 5 gün içinde minimal kabuklanma ve kızarıklık süreci tamamlanır. Hastalar prosedürün tamamlanmasından hemen sonra düzenli olarak rutin aktivitelere geri dönebilirler.

Tipik bir kaş restorasyonu, her bir kaş için 50 ila 350 arasında grefte ihtiyaç duyabilir. Bunun için saç köklerinin teker teker alınarak ekildiği FUE ya da DHI teknikleri tercih edilebilir.

İşlem, lokal anestezi ile hafif oral sedasyon altında, bir günlük prosedür olarak gerçekleştirilir ve 2 ila 4 saat sürer. İşlem sürecinde ağrı ya da acı hissedilmez. İlk 3 ila 5 gün içinde minimal kabuklanma ve kızarıklık süreci tamamlanır. Hastalar prosedürün tamamlanmasından hemen sonra düzenli olarak rutin aktivitelere geri dönebilirler.

Yazıyı Sosyal Ağda Paylaş

Araç Alırken Ekspertiz Yapılmalı mı? Nelere Dikkat Edilmelidir?
Araba alırken nasıl bir araç aldığınızı ve otomobilinizde il...
Az Bütçeyle Doğum Günü Partisi Nasıl Yapılır?
Doğum günü partisi planlamak istediğinizde bütçenize göre bi...
Kış Aylarında Saç Bakımı Nasıl Olmalı?
Kışın saçlar, nemi muhafaza etmekte zorlanır, kurur ki bu ne...
Cıva nedir? Tehlikeleri Nelerdir?
Cıva, kömür birikintileri de dahil olmak üzere yerkabuğundak...
Sağlıklı Yaşlanmayı Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Dünyanın her yerinde önceki dönemlere nazaran insanlar artık...
Sevgiliye Özel Hediyeler
Yalnız bir insana nazaran aşık ve sevdiğiyle birlikte olan b...
Dünyanın En Güzel Çölleri Hangileri?
Ülkemizde de güzel birçok yer elbette bulunmaktadır. Ancak d...
Haberi Kaynağından Oku
Güncel Haberlerin Nabzı Haber Hastası, en sıcak gelişmeleri ...
Tırnak Kırılmasına Ne İyi Gelir?
Tırnak kırılmasına ne iyi gelir? Sizin de tırnaklarınız çok ...
Yeni Yıl Mesajları 2014
Yeni yılın gelmesine haftalar kala sevdiklerinize yeni yıl m...
Gaz Kaçağı Nasıl Kontrol Edilir?
Doğal Gaz ve Tüp kaçakları önemli tehlikeler arz edebiliyor....
Boşanma Sonrası Mal Paylaşımı
Bir boşanma davasının sonunda ayrılık olduğu gibi tazminat, ...
Kitap Alanlar Eski Kitap Alanlar
Doğru yere geldiniz! İkinci el kitaplarınızı nakit olarak...
Kar Kuraklığı Nedir?
Son yıllarda rekor düzeyde düşük kar yağış miktarlarının gör...
Sağlıklı Ve Dengeli Beslenme
GDO'lu gıdaların hayatımızda sağlık açısından önemli farklıl...